Prskalice i atomizeri

NOŠENI ATOMIZERI

Nošeni atomizeri S serije

Motorne prskalice su kompaktnije, omogućavajući preciznost i jednostavniju upotrebu na manjim terenima.

Nošeni atomizeri I serije

Ove specijalizovane prskalice su idealne za precizno prskanje pesticida ili tečnog đubriva na manjim parcelama, pružajući poljoprivrednicima mogućnost da efikasno štite svoje useve od bolesti i štetočina, poboljšavajući pritom prinose.

Nošeni atomizeri predstavljaju važan alat u zaštiti biljnih kultura, pružajući efikasno i precizno prskanje kako bi se osigurala zdrava i produktivna vegetacija. Ovi uređaji su izuzetno fleksibilni i prilagodljivi, omogućavajući zaštitu širokog spektra biljaka, uključujući voćnjake, vinograde, ratarske i povrtarske kulture, kao i prirodne šumske zasade.

Ključne karakteristike nošenih atomizera uključuju visokoprinosnu membransku pumpu visokog pritiska koja omogućava snažno i precizno prskanje, kao i mogućnost izbora između različitih modela sa različitim zapreminama rezervoara. Ovi uređaji nude različite opcije za prenos snage, uključujući remenski ili zupčasti prenos, što omogućava korisnicima da odaberu optimalne performanse prema svojim potrebama.

Dodatno, nošeni atomizeri su opremljeni sa širokim spektrom uređaja za prskanje, uključujući uređaje za špalirsko prskanje, bočno i visinsko prskanje, što omogućava preciznu kontrolu i pokrivenost tretiranog područja. Njihova modularnost i mogućnost prilagođavanja čine ih nezamenljivim alatom u održavanju zdravlja i produktivnosti biljnih kultura. Uz pouzdan rad i efikasnost, nošeni atomizeri su ključni partneri u očuvanju i unapređenju poljoprivredne proizvodnje.

Fabrika Mašina Morava proizvodi nošene atomizere u 2 serije:

  • Serija S
  • Serija I