Prskalice i atomizeri

MORAVA

Tradicija, inovacija i kvalitet

Male prskalice

Nošene prskalice

Vučene prskalice

Nošeni atomizeri

Vučeni atomizeri

Uređaji

NAŠI PROIZVODI

Naša ponuda obuhvata širok spektar visokokvalitetnih prskalica, orošivača-atomizera i drugih mašina koje se ističu svojom pouzdanošću i efikasnošću u zaštiti useva. Svaki proizvod nosi pečat naše tradicije, ali i inovativnosti koja omogućava poljoprivrednicima da postignu izvanredne rezultate u očuvanju i unapređenju svojih useva.

O NAMA

Sa korenima koji sežu do 1921. godine, naša moderna fabrika specijalizovana je za prskalice, orošivače-atomizere i uređaje za zaštitu poljoprivrednih kultura. Ovo je mesto gde tradicija susreće inovacije, a kvalitet postaje standard.

Fabrika mašina Morava danas je vodeći proizvodni sistem za mašine za zaštitu bilja na Balkanu. Osim što se ističemo po vrhunskim proizvodima, posebnu pažnju posvećujemo saradnji sa naučnim ustanovama i direktnoj interakciji sa poljoprivrednicima – našim dragocenim partnerima. Ova sinergija omogućava nam da razvijamo mašine koje zadovoljavaju stvarne potrebe modernog poljoprivrednika.

Dobrodošli u svet gde tradicija susreće inovacije, gde kvalitet postaje standard, a poljoprivreda dobija pouzdanog saveznika.

Dobrodošli u Fabriku mašina Morava – gde se razvija budućnost poljoprivrede.

KORISNE INFORMACIJE Za Vas

ZIMSKO PRSKANJE

ZIMSKO PRSKANJE

ZIMSKO PRSKANJEKako bi se voćnjaci na adekvatan način zaštitili od svih potencijalnih uzročnika infektivnih bolesti, kao i raznih mikro organizama koji mogu da naštete voću, potrebno je obaviti zimsko prskanje u najpogodnije vreme.S obzirom da je 2022. godina pružila...

opširnije